Kerstpakketactie gaat door

Written by youngconnection

On december 15, 2020

Ondanks de nieuwe lockdown kan onze kerstpakkettenactie gelukkig wel doorgaan. Juist nu vinden we het belangrijk dat we met elkaar laten zien dat we niemand willen vergeten in deze donkere dagen.

De logistiek heeft natuurlijk wat meer voeten in de aarde nu, maar we gaan ervoor zorgen dat de pakketten volgende week op 50 adressen worden bezorgd. Vrijwilligers staan klaar om ze te bezorgen, uiteraard op gepaste afstand en volgens de geldende regels.

Er is € 500 opgehaald dankzij vele donaties van inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Heel erg bedankt! We hebben daar flink online van kunnen shoppen bij lokale ondernemers.

Talentdagen afgelast

De Talentdagen die we voor kinderen van de basisschool zouden organiseren in samenwerking met stichting Talentweken en de Voedselbank gaan helaas niet door. Het is niet verantwoord om op dit moment met zoveel mensen bijeen te komen. We hopen de creatieve en leerzame dagen met veel pret alsnog in de voorjaars- of meivakantie te kunnen houden.

Deze week werken jongeren ook hard aan een kaartenactie. Daarover later deze week meer.

You May Also Like…

Nieuwe voorzitter voor ons bestuur gezocht!

Netwerk Young Connection zoekt versterking bestuur Ons jongerenvrijwilligersnetwerk Young Connection werkt aan een samenleving in Pijnacker-Nootdorp, waarin mensen naar elkaar omzien. Wij sluiten aan bij de leefwereld van jongeren tussen de 15 en 30 jaar door hen op...

Laatste zomernieuws!

Laatste zomernieuws!

Hi allemaal! De zomervakantie is van start gegaan. Bij Young Connection is dat altijd een moment om terug te kijken op het eerste half jaar en plannen te maken voor het nieuwe schooljaar. In dit nieuwsbericht nemen we je daar graag in mee. We wensen jou ook een fijne...

Joyce en Michiel gaan , Ruben komt

Joyce en Michiel gaan , Ruben komt

Met het online symposium 'de kracht van jongeren' hebben we het officiële afscheid van oprichters Joyce en Michiel gemarkeerd. Op 23 juni dachten we met een kleine 40 samenwerkingspartners, jongeren en belangstellenden na over de toekomst van Young Connection. Vanuit...

0 reacties