Kerstpakketactie gaat door

Written by youngconnection

On december 15, 2020

Ondanks de nieuwe lockdown kan onze kerstpakkettenactie gelukkig wel doorgaan. Juist nu vinden we het belangrijk dat we met elkaar laten zien dat we niemand willen vergeten in deze donkere dagen.

De logistiek heeft natuurlijk wat meer voeten in de aarde nu, maar we gaan ervoor zorgen dat de pakketten volgende week op 50 adressen worden bezorgd. Vrijwilligers staan klaar om ze te bezorgen, uiteraard op gepaste afstand en volgens de geldende regels.

Er is € 500 opgehaald dankzij vele donaties van inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Heel erg bedankt! We hebben daar flink online van kunnen shoppen bij lokale ondernemers.

Talentdagen afgelast

De Talentdagen die we voor kinderen van de basisschool zouden organiseren in samenwerking met stichting Talentweken en de Voedselbank gaan helaas niet door. Het is niet verantwoord om op dit moment met zoveel mensen bijeen te komen. We hopen de creatieve en leerzame dagen met veel pret alsnog in de voorjaars- of meivakantie te kunnen houden.

Deze week werken jongeren ook hard aan een kaartenactie. Daarover later deze week meer.

You May Also Like…

Vacature: Wij zoeken een nieuwe collega!

Vacature: Wij zoeken een nieuwe collega!

Netwerk Young Connection wil blijven investeren in een plek voor jongeren waar  jongeren gezien worden en zich verder kunnen ontwikkelen. Om dit te kunnen doen én de toekomstplannen van Netwerk Young Connection verder vorm te geven zoeken wij een Project...

Vernieuwing team op komst

Vernieuwing team op komst

De komende zomer zal ons team vernieuwd worden. Joyce de Haan en Michiel Steenwinkel vertrekken en maken plaats voor een nieuwe medewerker met een groter contract. Het vertrek doet natuurlijk wel pijn, maar is ook een weloverwogen besluit.   Bij de...

Voorleesuurtje op de zondagochtend

Voorleesuurtje op de zondagochtend

Nynke en Aniek lezen elke laatste zondag van de maand voor uit leuke en spannende kinderboeken. Ze doen dat in CuturA&Zo in Nootdorp. Om te beginnen nog online, maar hopelijk binnenkort ook echt te midden van een groep kinderen.  De eerste editie in februari...

0 reacties