Nieuwe voorzitter voor ons bestuur gezocht!

Written by youngconnection

On maart 10, 2023

Netwerk Young Connection zoekt versterking bestuur

Ons jongerenvrijwilligersnetwerk Young Connection werkt aan een samenleving in Pijnacker-Nootdorp, waarin mensen naar elkaar omzien.

Wij sluiten aan bij de leefwereld van jongeren tussen de 15 en 30 jaar door hen op een informele en laagdrempelige manier te verbinden aan vrijwilligerswerk. Dat kan eenmalig of met regelmaat zijn, individueel of in groepsverband. Het netwerk inspireert en activeert hen onder andere door middel van sociale projecten en activiteiten.

Zo helpen wij de jongeren bij het ontwikkelen van hun talenten en bouwen we samen aan een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien.

Netwerk Young Connection begeeft zich midden in het maatschappelijke web van Pijnacker-Nootdorp. Wij werken samen met scholen, maatschappelijke organisaties, kerken, professionele hulpverlening en andere relevante organisaties.

Sinds onze oprichting in 2017 is het bestuur uitgebreid naar vijf leden. In verband met het aanstaande vertrek van de voorzitter en vanwege uitbreiding van de activiteiten van het netwerk zijn we op zoek naar versterking.

Profiel:
-Woonachtig in Pijnacker-Nootdorp
-Affiniteit met jongeren
-Sociaal en maatschappelijk betrokken
-Ondersteuning van de coördinatoren
-Flexibel en breed inzetbaar
-Proactieve houding
-Goede communicatieve vaardigheden
-Weet eigen netwerk in de gemeente in te zetten t.b.v. Young Connection
-Beschikbaar voor ca. 8 uur in de maand.

Wie zijn wij?
Een enthousiaste groep mensen die je alle ruimte biedt om je bestuurdersvaardigheden te ontdekken of verder te ontwikkelen.

Wat bieden we?
Een unieke mogelijkheid om mee te bouwen aan de sociale verbindingen in onze gemeente.

Meer informatie? 
Wil jij je graag inzetten als vrijwillig bestuurslid voor dit unieke sociale jongereninitiatief ? Je bent van harte welkom! Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op via info@youngconnection.nl.

Kijk ook op www.youngconnection.nl

You May Also Like…

Laatste zomernieuws!

Laatste zomernieuws!

Hi allemaal! De zomervakantie is van start gegaan. Bij Young Connection is dat altijd een moment om terug te kijken op het eerste half jaar en plannen te maken voor het nieuwe schooljaar. In dit nieuwsbericht nemen we je daar graag in mee. We wensen jou ook een fijne...

Joyce en Michiel gaan , Ruben komt

Joyce en Michiel gaan , Ruben komt

Met het online symposium 'de kracht van jongeren' hebben we het officiële afscheid van oprichters Joyce en Michiel gemarkeerd. Op 23 juni dachten we met een kleine 40 samenwerkingspartners, jongeren en belangstellenden na over de toekomst van Young Connection. Vanuit...

Symposium ‘de kracht van jongeren’

Symposium ‘de kracht van jongeren’

Young Connection organiseert op woensdag 23 juni van 15 tot 16.30 uur een symposium met de titel 'de kracht van jongeren.'  Young Connection organiseert dit ter gelegenheid van het afscheid van oprichters Joyce en Michiel. Tijdens dit symposium blikken we kort...

0 reacties