De ervaringen van anderen

“Met het huiswerkproject bij Young Connection help ik een jongere en bij het maatjesproject zorg ik voor gezelligheid bij een oudere dame. Twee verschillende doelen, maar beide even leuk en leerzaam!”

Josine Pereboom  (vrijwilliger)

“Ik vind het leuk om mensen te helpen en op te vrolijken. Dat kan bij Young Connection.”

Jos van Veen (vrijwilliger)

“Young Connection geeft mij gezellige contacten en veel ervaring door verschillende activiteiten, zoals huiswerkhulp aan een kind van nieuwkomers. Dit sluit ook goed aan bij mijn studie.”

Cindy van Kuijen  (vrijwilliger)

“De vrijwilligers van Young Connection hebben onze ouderen een leuke middag bezorgd op Scheveningen. Heel goed dat dit bestaat!”
Christalia Lake (woonzorgcentrum Veenhage Nootdorp)
“Jong geleerd is oud gedaan. Het zaadje om vrijwilliger te worden kan niet vroeg genoeg gezaaid worden, daarom is Young Connection een supergoed initiatief.”
Monique Segijn (bureau vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp)
Ik heb erg genoten van de NLdoet dag bij Young Connection. Met de koning en koningin erbij! De blije gezichten van de mensen blijven het mooiste aan het vrijwilligerswerk.
Beau Snelleman (vrijwilligster, 18 jaar)
“Young Connection biedt mij de mogelijkheid om filosofie te verbinden met de praktijk en samen met jongeren te werken aan een sterke sociale infrastructuur in Pijnacker-Nootdorp waarin relaties de basis vormen voor een vitale lokale samenleving. ”
Sven Hogervorst (bestuurslid Young Connection)

“De gemeente Pijnacker-Nootdorp ondersteunt Young Connection van harte.  Jullie weten jongeren positief te stimuleren als vrijwilliger ten 
behoeve van kwetsbare mensen. De informele en flexibele manier waarop dat gebeurt, past goed bij de samenleving waarin jongeren opgroeien en draagt bij aan gezond burgerschap van een nieuwe generatie.”

Hanneke van de Gevel (oud-wethouder Sociaal Domein Pijnacker-Nootdorp)