Symposium ‘de kracht van jongeren’

Written by youngconnection

On juni 22, 2021

Young Connection organiseert op woensdag 23 juni van 15 tot 16.30 uur een symposium met de titel ‘de kracht van jongeren.’  Young Connection organiseert dit ter gelegenheid van het afscheid van oprichters Joyce en Michiel.

Tijdens dit symposium blikken we kort terug op de afgelopen 4 jaar: van idee tot netwerk dat niet meer weg te denken is uit Pijnacker-Nootdorp. Ook willen we met u kijken naar de toekomst. Wat is de kracht van jongeren in het maatschappelijke veld van Pijnacker-Nootdorp en wat hebben zij nodig hebben om in hun kracht te komen?  

Het programma:
14.50    online inloop
15.00    welkom door dagvoorzitter
15.05    video: terugblik op 4 jaar Young Connection 
15.10    panelgesprek ‘de kracht van jongeren in Pijnacker-Nootdorp’ deel 1
15.25    video: netwerkpartners aan het woord
15.30    panelgesprek ‘de kracht van jongeren in Pijnacker-Nootdorp’ deel 2
15.40    discussie in break out rooms
15.50    centrale terugkoppeling
16.00    spoken word: Danielle Zawadi 
16.05    voorstellen nieuwe medewerker Ruben Engelkes 
16.10    video: jongeren aan het woord
16.15    afsluiting

Dagvoorzitter is oud-bestuurslid Sven Hogervorst. De meeting zal plaatsvinden via zoom. Na aanmelding ontvangt u twee dagen van tevoren een mail met link naar de online meeting. Aanmelden vanaf deze site kan via het contactformulier. https://youngconnection.nl/contact/

Als u zich al heeft aangemeld, kunt u deze mail uiteraard negeren. 

Nog even over het afscheid van Joyce en Michiel. Zij verlaten Young Connection per 1 juli en dragen het stokje over aan Ruben Engelkes, die op deze manier met een groter contract samen met Esmee en Sanne verder kan bouwen aan het netwerk. Bij de start in 2017 hebben Joyce en Michiel ook uitgesproken het netwerk te willen opbouwen om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie.

You May Also Like…

Nieuwe voorzitter voor ons bestuur gezocht!

Netwerk Young Connection zoekt versterking bestuur Ons jongerenvrijwilligersnetwerk Young Connection werkt aan een samenleving in Pijnacker-Nootdorp, waarin mensen naar elkaar omzien. Wij sluiten aan bij de leefwereld van jongeren tussen de 15 en 30 jaar door hen op...

Laatste zomernieuws!

Laatste zomernieuws!

Hi allemaal! De zomervakantie is van start gegaan. Bij Young Connection is dat altijd een moment om terug te kijken op het eerste half jaar en plannen te maken voor het nieuwe schooljaar. In dit nieuwsbericht nemen we je daar graag in mee. We wensen jou ook een fijne...

Joyce en Michiel gaan , Ruben komt

Joyce en Michiel gaan , Ruben komt

Met het online symposium 'de kracht van jongeren' hebben we het officiële afscheid van oprichters Joyce en Michiel gemarkeerd. Op 23 juni dachten we met een kleine 40 samenwerkingspartners, jongeren en belangstellenden na over de toekomst van Young Connection. Vanuit...

0 reacties