Tijdelijke Project coördinator gezocht! Circa24 uur p/w in verband met ziekte vervanging

Written by youngconnection

On november 14, 2022

Tijdelijke Project coördinator gezocht! ( circa24 uur p/w) in verband met ziekte vervanging Heb je affiniteit met jongeren en een passende opleiding (bijvoorbeeld studierichting sociaal werk, maatschappelijk werk ) of een passende werkervaring? Wil jij met hen Pijnacker-Nootdorp mooier maken? Of ken je iemand bij wie dit past? Reageer dan op onze vacature!

You May Also Like…

Laatste zomernieuws!

Laatste zomernieuws!

Hi allemaal! De zomervakantie is van start gegaan. Bij Young Connection is dat altijd een moment om terug te kijken op het eerste half jaar en plannen te maken voor het nieuwe schooljaar. In dit nieuwsbericht nemen we je daar graag in mee. We wensen jou ook een fijne...

Joyce en Michiel gaan , Ruben komt

Joyce en Michiel gaan , Ruben komt

Met het online symposium 'de kracht van jongeren' hebben we het officiële afscheid van oprichters Joyce en Michiel gemarkeerd. Op 23 juni dachten we met een kleine 40 samenwerkingspartners, jongeren en belangstellenden na over de toekomst van Young Connection. Vanuit...

Symposium ‘de kracht van jongeren’

Symposium ‘de kracht van jongeren’

Young Connection organiseert op woensdag 23 juni van 15 tot 16.30 uur een symposium met de titel 'de kracht van jongeren.'  Young Connection organiseert dit ter gelegenheid van het afscheid van oprichters Joyce en Michiel. Tijdens dit symposium blikken we kort...

0 reacties